Podjela nagrada PH za enduro i cross-country, 15.12.2014

U nedjelju, 14.12.2014. godine u 11.00 sati u ugodnom ambijentu restorana "Purga" iz Zlatar Bistrice održana je svečana dodjela nagrada najboljima u Prvenstvu Hrvatske u pojedinačnoj i klupskoj konkurenciji za 2014. godinu u disciplinama enduro i cross-country.
Kako je MK Zlatar Bistrica ove godine ostvario odlične pojedinačne i klupske rezultate, ponudili su se da u suradnji s općinom Zlatar Bistrica budu domaćini svečanosti dodjele nagrada.



Restoran "Purga" je nedavno obnovljen, vidio sam ga na slikama pa mi je osim fotografiranja ovo bila i prilika da napravim "izvidnicu" restorana uživo. Dajem mu čistu peticu, sve je lijepo uređeno i vidi se da je uložen trud u osmišljavanje cjelokupnog interijera. Kombinacija drva i starih cigli daje jedan topao i domaći ugođaj. Malo smo porazgovarali i s vlasnikom i vidi se da nije samo uletio u to već da ima dugoročni plan. No dobro, dosta "jezikove juhe", krenimo na motore!
Domaćini su se stvarno potrudili napraviti ugodnu atmosferu. Prostor za dodjelu nagrada je bio diskretno ali efektno uređen, izvješeni su banneri, pehari posloženi u prostoru za dodjelu, a dodatnu notu cijelom događaju je davao jedan izloženi enduro motor marke čije ime ću zasiviti osim ako do objave ovog članka ne dobijem od dotične firme uplatu u iznosu 10-50 000 eura. Ipak je ovo respektabilan i jako poznati blog gdje se vrijedi reklamirati. Šalim se naravno, vidi se na slikama po boji motora o kojoj firmi se radi. Dobio sam i službenu pozivnicu na mail tako da na organizaciju nemam nikakve zamjerke, organizatorima mogu dodijeliti samo pohvale! Hm, čime onda da popunim blog kad ne mogu nikoga kritizirati...?? ;-)



Svečanost je počela s nekoliko kratkih uvodnih govora. Prisutne su pozdravili Renata Suchy poslovno-sportska tajnica HMS-a, Tihomir Kotarski predsjednik MK Zlatar Bistrica, Žarko Miholić načelnik Općine Zlatar Bistrica te Stjepan Peršin predsjednik HMS-a. Odana je i minuta šutnje za sve stradale motocikliste.
Nakon toga su podijeljene i nagrade. Neću pojedinačno nabrajati tko je što dobio jer je bilo dosta kategorija pa ću staviti samo dvije, po meni najvažnije. Cjelokupni popis možete pronaći na stranici HMS-a: enduro i cross-country.

CROSS COUNTRY – PRVENSTVO HRVATSKE 2014 - KLASA SENIOR
1 KOTARSKI Tihomir, MK Zlatar Bistrica
2 PLATUŽIĆ Ivica, MK Zlatar Bistrica
3 PREMUŽIĆ Dejan, MK Bjelovar

ENDURO – PRVENSTVO HRVATSKE 2014 - KLASA SENIOR
1 VOZILA Robert, MK Gas
2 PREMUŽIĆ Dejan, MK Bjelovar
3 TABAIN Vanja, MK Gas

Utrke endura i cross-countrya nisam fotografirao niti bio na nekoj od njih jer mi nisu bile u blizini. Vožene su po tri utrke što i nije veliki broj, ali mislim da je i to zadovoljavajuće jer ipak nije baš lako organizirati utrke koje se voze na dugim dionicama, treba ipak dobra logistika da se to uspješno izvede.



Ovdje možete vidjeti dio slika, a veću galeriju potražite na Photo Video by Damir Glavač.
Nakon dodjele je za sve sudionike priređena mala zakuska na kojoj se raspravljalo o prijašnjim vožnjama i utrkama, dogovarale nove, analiziralo koja marka motora je bolja, gdje ima dobrih restorana kad se izađe iz šume. Uglavnom, teme koje svaki motorist mora imati u malom prstu.



Ne mogu ispod slika napisati za koju disciplinu je koja nagrada jer mi je bilo previše fotografirati i usput pamtiti što fotografiram. Usredotočio sam se najviše na to da sve dobitnike i dodjeljivače uspješno ubacim u kadar i da mi nitko ne žmiri ili prejako digne pehar pa nekog zakloni.





 Svim natjecateljima želim puno uspjeha u narednoj sezoni!


Objavi komentar