NAJAVA: PZ2015 Kebel 6.9.2015

Nakon ljetne stanke, Prvenstvo Zagorja se nastavlja ovu nedjelju 6.9.2015 utrkom u Keblu! Auto klub Kebel organizira natjecanje u disciplinama:

- biciklcross
- mopedcross
- bugycross
- motocross (Dirt Track)
- autocross

Kao i uvijek u Keblu, domaćini organiziraju uzbudljivo i zanimljivo natjecanje uz odličnu organizaciju te bogatu ugostiteljsku i zabavnu ponudu. Vozači su se odmorili i jedva čekaju pokazati što znaju!

Da se malo podsjetimo kakva je trenutna situacija na tablici i tko su favoriti.

BICIKLCROSS: Ovo je disciplina revijanog karaktera i ne boduje se za prvenstvo, ali zato nije ništa manje atraktivna niti zanimljiva. Dapače, zadnji put je bilo čak 16 natjecatelja u dvije kategorija, a prva pozicija je za sad nedostupna za sve osim za Matiju Hercega.


MOPEDCROSS: Gabrijel Majdak je osposobio pilu tako da je spreman za obranu prve pozicije. Složio je motor i za svog "menađera" pa ćemo vidjeti napetu borbu na vozilicama ponosa exYu proizvodnje.


BUGGYCROSS: Ovdje za sad dominira Antonio Bukal. Nadam se da će Kebljani složiti Borošev buggy da ne kašlje po stazi i da bude malo veća konkurencija Bukalu.


DIRTTRACK: Ova disciplina se također ne boduje za prvenstvo, ali je uvijek zanimljiva. Iz tog razloga je uvijek dosta velika promjena u vozačima od trke do trke pa ću staviti jednu sliku sa svima iz zadnje utrke.


AUTOCROSS: Baš me zanima kakva će biti situacija u ovoj disciplini. Zadnji put u Loboru je bilo nešto manje autiju, možda je bilo vruće, a možda i malo nepotrebnih napetosti iz prijašnjih trka. Nadam se da je to sad iza nas i da krećemo punom parom!
U grupi do 1800ccm je vodeći Miroslav Ban u Hondi.


U jačoj grupi, bez ograničenja, vodeći je Miroslav Groš u žutom Pežou koji je sastavljen od nekoliko brojeva koje Pežo ima u proizvodnji :-)


Neovisno od ove utrke, htio bi sve gledatelje podsjetiti na sigurnost! Pazite na sebe, nemojte stajati preblizu stazi, nemojte biti okrenuti stazi leđima, ne pretrčavajte stazu za vrijeme utrke! Iako se srećom do sad nigdje gdje sam bio nije desilo ništa ozbiljno, opreza nikad dosta.

Pogledajte i video najavu utrke:
Najava Kebel Off-road 6.9.2015!!

Lokacija staze:




Objavi komentar