PH2017 - Dodjela nagrada Prvenstva Hrvatske u motocrossu i supercrossu, Donja Stubica, 9.12.2017

U subotu 9.12.2017, u organizaciji "MCK Kia Božić" i HMS-a (Hrvatski motociklistički savez), je u Donjoj Stubici u prostoru "FRASSINOX BOŽIĆ d.o.o." održana svečana dodjela priznanja najboljim pojedincima, timovima i klubovima u Prvenstvu Hrvatske za discipline motocross i supercross 2017.

MX Open: Janko Martinac, Matija Kelava, Anej Doplihar


Okupljenima su se na početku obratili Marijan Božić, predsjednik "MCK Kia Božić"Stjepan Peršin, predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza koji su u kratkim crtama prenijeli svoj pogled na ovu sezonu te svima poželjeli uspjeh u nadolazećoj.

Predstavnici HMS-a


Nakon pozdravnih riječi, u sali koja prima otprilike 100-njak gostiju i koja je bila do kraja popunjena, krenula je dodjela priznanja koju je vodila Renata Suchy, poslovno-sportska tajnica HMS-a. S obzirom da su se dijelila priznanja  u svim pojedinačnim kategorijama, te klupske, timske i druge nagrade, dodjela priznanja je trajala skoro sat vremena. Nakon toga je uslijedila večera za sve goste te neobavezno i opušteno druženje.

Priznanja za nagrađene


Iako ne službeno, mislim da možemo reći da je poseban i dragi gost bio Anej Doplihar iz Slovenije koji je pred kraj sezone doživio dosta težak pad na utrci od kojeg se još oporavlja, ali je pun optimizma kao i svi mi! 

Zbog velikog broja kategorija nagrađenih, nećemo ih ovdje pisati da nešto ne zaboravimo, a sve rezultate možete pronaći na donjim linkovima:

REZULTATI Motocross Ukupni 2017.pdf 
REZULTATI Supercross Ukupni 2017.zip
REZULTATI Supercross Ukupni 2017 B liga ispravak final.pdf

Fotogalerija:
Dodjela priznanja
Dodjela priznanja - ostalo

Video prilog Kreator TV:
Proglašenje najboljih vozača Hrvatske za discipline motocross i supercross 2017.


Objavi komentar